Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Dance Aerobic

Το Dance Aerobic είναι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη αεροβικής άσκησης που προσφέρουν γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζει χορευτικές κινήσεις από όλα τα είδη χορού με έντονη γυμναστική άσκηση, δηλαδή δύο σε ένα!

Είναι ιδανικό για εκείνους που δε συμπαθούν πολύ την άσκηση, αφού ο χορός τους δίνει ένα παραπάνω κίνητρο να ασχοληθούν. Για όσους είναι ήδη φαν των γυμναστηρίων, έχουν μια παραπάνω επιλογή, αρκετά δελεαστική, για να έχουν ποικιλία στο πρόγραμμά τους.

Ο συνδυασμός χορού και άσκησης λειτουργεί ενάντια στο στρες, βοηθώντας ταυτόχρονα στη σμίλευση του σώματος και στην απώλεια κιλών. Προσθέτοντας τη βελτίωση της καρδιαναπνευστικής λειτουργίας και την απελευθέρωση του σώματος, έχουμε έναν ιδανικό τύπο άσκησης τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Μάθε να χορεύεις και, παράλληλα, γυμνάσου μέσα σε μία δημιουργική ώρα. Κάνε την αρχή επιλέγοντας κάποιο πρόγραμμα σε γυμναστήριο της επιλογής σου και δες αν σου ταιριάζει. Φόρεσε βολικά παπούτσια, πάρε πετσέτα και ένα μπουκάλι νερό και ετοιμάσου να γυμναστείς... χορεύοντας!

Πηγή πληροφοριών: www.dancenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: